6 دلیل شکست مشاغل جدید

وب‌سایت بوم کار در این مقاله به بررسی 6 دلیل اصلی شکست مشاغل جدید در سال‌های اولیه تأسیس می‌پردازد. شما می‌توانید برای اطلاع از این دلایل و عدم اجرای آن‌ها، برای کسب موفقیتی طولانی‌مدت با ما همراه باشید.

اغلب شنیده می‌شود که بسیاری از کسب و کارهای نو پا در اولین سال‌های تأسیس شکست می‌خورند. گرچه این اطلاعات لزوماً صحیح نیست اما آمار منتشرشده از مرکز داده‌های آماری BLS نشان می‌دهد که 20 درصد کسب و کارهای جدید در سال اول، 45 درصد در 5 سال اول و 65 درصد مشاغل در 10 سال اول شکست می‌خورند.

دلایل مختلفی می‌تواند موجب شکست مشاغل جدید بشود. دلایلی که گاها حتی ما به آن‌ها فکر هم نمی‌کنیم و تصورمان این است که در مسیر درست قرار گرفته‌ایم. برخلاف عقیده بسیاری از انسان‌ها تنها داشتن علاقه برای شروع یک بیزنس جدید کافی است و نباید هیچ‌گاه احساسی تصمیم گرفت. بنابراین پیش از اقدام به راه‌اندازی یک کسب و کار نو پا بهتر است که تمامی جوانب را واقع‌بینانه در نظر بگیرید.

به‌هرحال اگر شما نیز در شرف تأسیس مشاغل جدید هستید بهتر است ما را همراهی کرده تا هیچ‌گاه با چنین مشکلاتی روبه‌رو نشوید.

6 دلیل شکست مشاغل جدید

1. بررسی نکردن بازار، اصلی ترین دلیل شکست مشاغل جدید

گاهی اشتیاق ما برای راه‌اندازی بیزنس جدیدمان به‌قدری زیاد است که هیچ‌گاه جوانب بازار را در نظر نمی‌گیریم. در این زمان تمامی فکر ما روی کاری متمرکز می‌شود که قصد انجام آن راداریم. بسیار دیده‌شده است که افراد زیادی علی‌رغم داشتن انگیزه کافی و کار شبانه‌روزی در بیزنس جدیدشان شکست خورده‌اند.

همان‌گونه که اشاره کردیم اصلی‌ترین دلیل این شکست نسنجیدن نیازهای بازار پیش از آغاز کسب و کار است. درست است که داشتن انگیزه برای موفقیت شما حرف اول را می‌زند؛ اما بهتر است واقع‌بینانه عمل کنید و پیش از هرگونه اقدامی نیازهای بازار را به کسب و کار جدیدتان بسنجید.

شما باید یک نیاز اولیه یا برآورده نشده را در بازار پیدا کنید و سپس برای رفع آن نیازها خدماتی را ارائه دهید. ارضای یک نیاز به‌جای ایجاد نیاز و متقاعد کردن مردم برای اینکه هزینه آن را بپردازند، کار بسیار ساده‌تری است.

2. نداشتن برنامه ریزی و طرح تجاری مناسب، دومین دلیل شکست مشاغل جدید

یک طرح تجاری محکم و واقع‌بینانه اساس یک کسب و کار موفق است. دومین دلیلی که به‌طور عمده باعث شکست مشاغل جدید می‌شود نداشتن طرح تجاری مناسب است. بسیاری از افرادی که اقدام به راه‌اندازی بیزنس های جدید می‌کنند هیچ‌گونه برنامه کوتاه‌مدت و یا بلندمدتی برای پیشرفتشان تعریف نکرده‌اند.

نداشتن هدف باعث می‌شود که در نیمه‌های راه با مشکلات مختلفی روبه‌رو شوید. بهتر است پیش از شروع به کسب و کار ابتدا استراتژی خاص خود را برای اهدافتان یادداشت کرده و سپس تمامی جوانب رسیدن به این هدف‌ها را موردبررسی قرار دهید.

علاوه بر این بهتر است در هنگام مواجه با مشکلات جدید سریعاً استراتژی‌تان را تغییر ندهید زیرا همین کار نیز جزو یکی از دلایل شکست محسوب می‌شود. به‌جای ایجاد تغییرات در پلن ها و برنامه ریزی‌های تجاری خود بیایید مشکل را به‌طور عمقی بررسی کرده و آن را حل کنید. مطمئن باشید که ایجاد پلن های تجاری جدید در هنگام رسیدن به بنبست هیچ‌گونه کمکی به کسب و کارتان نمی‌کند.

3. کمبود بودجه

بهتر است هنگامی‌که از وجود بودجه کافی مطمئن بودید اقدام به شروع بیزنس جدیدتان کنید. به‌راحتی می‌توان گفت که کمبود بودجه جزو اصلی‌ترین دلایل شکست مشاغل جدید است.

پیش از شروع کسب و کارتان ابتدا تمامی هزینه‌ها را برآورد کرده و سپس، تصمیم‌گیری کنید. گرفتن وام برای پیش برد کسب و کار به‌هیچ‌عنوان کار صحیحی نیست و تنها کش مکش‌های مالی شمارا بیشتر می‌کند. هنگامی‌که پول نقد به‌اندازه کافی در حساب‌های شما رد و بدل شود آنگاه می‌توان برای توسعه کسب و کار اقدام به دریافت وام کرد.

این را بدانید که دریافت وام در ابتدای شروع بیزنس های جدید هیچ‌گاه اجازه موفقیت را به شما نخواهد داد.

6 دلیل شکست مشاغل جدید

4. موقعیت مکانی نا مناسب و عدم بازاریابی صحیح

گرچه در عصر ارتباطات زندگی می‌کنیم؛ اما همچنان بسیاری از مشاغل به گونه‌ای هستند که افراد برای رفع نیازهای شان باید به دفتر آن‌ها مراجعه کنند. نداشتن موقعیت مکانی مناسب باعث می‌شود که اطمینان مشتری‌ها به شما کمتر و کمتر شود.

علاوه بر این دیده می‌شود که بسیاری از صاحبان کسب و کارها تنها با تکیه‌بر تأسیس دفاترشان هیچ‌گونه اقدامی برای بازاریابی نمی‌کنند. شاید شما هیچ‌گونه محصول فیزیکی برای فروش ارائه نکنید اما بازاریابی کمک می‌کند که خدماتتان را به دیگران معرفی کنید. با توجه به گسترش شبکه‌های اجتماعی و افزایش کاربران اینترنت بهترین روش برای بازاریابی، دیجیتال مارکتینگ است.

عدم استفاده از دیجیتال ماکتینگ و حتی بازاریابی محلی می‌تواند از عمده‌ترین دلایل شکست مشاغل جدید باشد.

5. نداشتن انعطاف در برنامه کاری

رسیدن به اهداف کوتاه‌مدت و برآورده شدن انتظارات شما از کسب‌وکارتان نباید دلیلی بر توقف تلاش‌های مستمر شما باشد. نیازی که با ارائه خدماتتان برآورده می‌کنید ممکن است همیشه موردنیاز جامعه نباشد! بنابراین نیاز است که همیشه بازار را رصد کنید و نیازهای مردم را هدف قرار دهید.

همین موضوع دلیلی است برداشتن یک برنامه‌ریزی دقیق و انعطاف‌پذیر. همان‌گونه که در توضیحات فوق نیز اشاره کردیم نه تنها نیازی به تغییر کلی در استراتژی‌های خود ندارید بلکه نباید یک برنامه‌ریزی یکنواخت را نیز دنبال کنید. به عبارتی برنامه ریزی‌های تان را به گونه‌ای تنظیم کنید که از اعتدال کافی برخوردار باشند.

6. گسترش سریع کسب و کار

گسترش سریع کسب‌وکار یکی از دلایلی است که موجب شکست مشاغل جدید می‌شود. پیش از شروع برای گسترش کسب‌وکار خود مطمئن باشید که سطح ارائه خدماتتان نیز به همان میزان افزایش پیدا می‌کند.

بارها دیده‌شده است که بسیاری از شرکت‌ها به‌منظور گسترش کسب و کارشان تنها اقدام به افزایش دفاتر خود کرده‌اند؛ که این امر تنها هزینه‌بر بوده و تأثیر زیادی بر درآمدها نمی‌گذارد. به همین دلیل نیاز است که خدمات ارائه‌شده درست به‌اندازه سرعت گسترش کسب و کارتان افزایش پیدا کند.

سخن نهایی

شروع و گسترش کسب و کار مستلزم داشتن یک برنامه‌ریزی دقیق و مدون است. کسانی که بدون هیچ‌گونه ارزیابی اقدام به شروع بیزنسی جدید می‌کنند به‌احتمال زیاد جزو 20 درصدی هستند که در ابتدای مقاله به آن‌ها اشاره کردیم. بدین منظور بهتر است پیش از هر چیزی ابتدا نیازهای جامعه را بررسی کرده و سپس یک استراتژی خاص برای گسترش کسب و کارتان در نظر بگیرید. ما در مطالب گذشته 8 روش مؤثر در گسترش کسب و کار را به شما عزیزان معرفی کرده‌ایم. پس اگر نمی‌خواهید در بیزنس جدیدتان شکست بخورید مطالعه این 8 راهکار را فراموش نکنید.

نویسنده

حمید رضا

دیدگاه بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *